YouTube з’явиться в автомобілях Volvo

11:01 | СІЧЕНЬ 16 2022
YouTube з’явиться в автомобілях Volvo

Відтворення відео з YouTube буде доступне для всіх автомобілів Volvo із вбудованим Google, що відображає продовження партнерства між Volvo Cars і Google.

YouTube стане першою відеоплатформою, яка буде представлена й доступна для завантаження у Google Play. Це початок уможливлення потокової передачі відео в автомобілях.

Під час поїздок на електромобілі тривалі подорожі можуть потребувати зупинки для заряджання, а завдяки можливості відтворення відео в автомобілі водії Volvo можуть упродовж перерви на заряджання насолодитися прямими трансляціями, новинами, шоу або останнім відео свого улюбленого автора. Це також може зробити очікування більш приємним.

Важливо зазначити, що Volvo Cars не ставить під загрозу безпеку і дає змогу відтворювати відео лише у разі повної зупинки автомобіля.

«Надання нашим клієнтам можливості переглядати відео під час заряджання або в очікуванні, коли вони заберуть своїх дітей зі школи, є частиною нашої обіцянки зробити їх життя кращим і приємнішим», — зазначив Хенрік Ґрін, директор із продукції Volvo Cars. «Із появою YouTube та інших великих потокових сервісів, найближчим часом наші клієнти зможуть насолоджуватися перервою для заряджання, а не вважати це клопотами — це ще більше спрощує володіння електромобілем».

Партнерство між Volvo Car Group і Google почалося, коли Volvo Car Group оголосила, що першою інтегрує інформаційно-розважальну систему на базі Android із вбудованими застосунками та сервісами Google.

На додаток до відтворення відео, Volvo Cars і Google сьогодні оголошують, що клієнти незабаром зможуть завантажувати навігаційні застосунки, як-от Sygic і Flitsmeister, застосунки для заряджання  Chargepoint і Plugshare, і застосунки для паркування SpotHero і ParkWhiz, де це можливо.

Упровадження функції відтворення відео збігається з анонсом інтеграції Volvo Cars з пристроями з підтримкою Google Assistant, що, по суті, перетворює її автомобілі на інтелектуальні пристрої.

Такий підхід, разом із впровадженням YouTube, дає змогу автомобілям Volvo виступати продовженням життєвого простору водіїв.

У поєднанні з аудіосистемою, яка може змагатися з багатьма домашніми установками, і властивим інтер’єрам Volvo спокійним характером — закритим оточенням із шумозаглушенням і зручними сидіннями — автомобіль може легко слугувати додатковим особистим простором.

«Автомобіль є чудовим місцем, де можна насолоджуватись відео та аудіо, тому я не здивуюся, якщо це означає, що люди проводять більше часу у своїх Volvo, навіть коли вони нікуди не їдуть», — зазначив Хенрік Ґрін.

*Пропозиція може залежати від країни або (поки) бути доступною не на всіх ринках. Зв’яжіться з вашим офіційним дилером для отримання більш докладної інформації.