Volvo XC90 посів місце у топовій десятці в рейтингу преміальних SUV 2023 року від Autocar

13:07 | ЛИПЕНЬ 28 2023
Volvo XC90 посів місце у топовій десятці в  рейтингу преміальних SUV 2023 року від Autocar

Команда британських експертів AUTOCAR оцінювала якість, практичність і продуктивність, плавність ходу та керованість автомобілів. Протестувавши різні SUV, експерти обрали 10 найкращих, які доступні для придбання в офіційних дилерів у 2023 році.

Світові продажі преміальних SUV зростають. Автомобільна промисловість стрімко розвивається: виробники намагаються задовольнити попит, пропонуючи все більше інновацій. Volvo XC90 знаходиться у центрі цінового спектра розкішних SUV. Цей 7-місний позашляховик продовжує традиції Volvo, вкотре демонструючи безпеку як головний принцип бренду.

В Україні XC90 з’явився у 2015 році та досі залишається тут найпопулярнішою моделлю бренду: за перше півріччя 2023 року продано 233 автомобілі. Позашляховик доступний з різними двигунами, зокрема у версії плагін-гібриду.

Плагін-гібрид XC90 Recharge – це крок до усвідомленої мобільності. Виключно на електротязі автомобіль долає до 92 км у місті, а зарядити його можна від 0 до 100 % за 3 години. У комбінованому циклі рівень витрат пального становить 1,2 л/100, за потужності у 455 к.с.*

«Рейтинг вкотре доводить, що преміальний позашляховик XC90 продовжує підкорювати свою аудиторію, поєднуючи комфорт та безпеку. Раніше, у березні цього року, він отримав топ нагороду за безпеку в оновленому краш-тесті від Американського інституту IIHS. Volvo XC90 і донині залишається одним із найбезпечніших у світі та найпопулярнішою моделлю бренду в Україні», – наголосив Артем Ткаченко, бренд-директор Volvo в Україні.

XC90 2024 модельного року доступний для тест-драйву та придбання в офіційних дилерських центрах Volvo в Україні. Вартість плагін-гібридного позашляховика стартує від 3 232 000 гривень**.

* Дані про запас ходу, викиди CO2 і витрати пального базуються на даних WLTP, отриманих за певних умов тестування для plug-in гібрида Volvo XC90 Recharge T8 AWD. В реальних умовах дані можуть відрізнятися.

**Вартість (ціна) вказана без урахування вартості додаткового обладнання та аксесуарів, та надана для ознайомлення, не є комерційною пропозицією (офертою), остаточна вартість визначається у договорі купівлі-продажу на дату його укладання. Розрахунок вартості вказано станом на 20.07.2023 року за курсом, який відображається на веб-сайті http://www.winner.ua/