Volvo розгорнув національну кампанію з підтримки вживаних автомобілів в Україні

16:07 | ЛИПЕНЬ 03 2020
Volvo розгорнув національну кампанію з підтримки вживаних автомобілів в Україні

У 2019 році в Україну імпортовано майже 450 000 автомобілів з пробігом, з них 60% - транспортні засоби віком понад 11 років. З усіх імпортованих авто минулого року, частка Volvo становить 4 076 одиниць, і більшість з них – автомобілі з Європи віком понад 2 роки.

На противагу сірому імпорту минулого, 2020 рік запропонував українцям легальний вибір: перепродаж і придбання авто на внутрішньому ринку, придбання за кордоном і розмитнення в Україні, або ж придбання автомобіля з пробігом в офіційного дилера. Легалізація ринку призвела до появи на українських дорогах автомобілів з меншим віком: у кращому стані і з вищим рівнем безпеки. Це позитивно впливає на глобальний ринок та водіїв, які частіше починають дивитися у бік преміум брендів. Сьогодні українцю вигідніше придбати десятирічний люксовий автомобіль у хорошому стані, аніж повернутися до популярних в Україні брендів 90-х років. 

Щоб посилити тенденцію оновлення ринку вживаних авто, офіційний завод-виробник Volvo Cars оголосив в Україні національну кампанію для підтримки автомобілів з пробігом. Метою є продовження терміну експлуатації вживаних автомобілів та можливість вигідного перепродажу для власників. Саме тому Volvo з більш як восьмирічним віком отримують найбільшу вигоду від обслуговування в офіційному дилерському центрі.

Програма сервісного обслуговування* постгарантійних авто стосується автомобілів після першої реєстрації, що досягли 3 років і вище. Діє в офіційних дилерських центрах Києва, Харкова, Одеси, Львова, Херсона, Рівного, Полтави та Дніпра.

Умови:

  • Авто віком 3-4 років отримують 10% вигоди на запчастини та обслуговування
  • Авто віком 5-7 років отримують 20% вигоди на запчастини та обслуговування
  • Авто віком 8+ років отримують 30% вигоди на запчастини та обслуговування

Програма передбачає відвідування офіційних дилерських центрів, де встановлюють лише оригінальні запчастини від виробника. Попередньо вони проходять контроль якості для кожної моделі, і тому супроводжуються гарантією компанії Volvo Cars. Авторизовані технічні спеціалісти у роботі дотримуються чіткої технології, за потреби автомобіль отримує прямий зв’язок із заводом виробника. Варто пам’ятати і про оновлення програмного забезпечення модулів авто. Якісне та довгострокове можливе лише у сертифікованого спеціаліста, що усвідомлює технічні можливості моделі.

Одним з чинників вигідного перепродажу авто у майбутньому є сервісна книга з прозорою історією обслуговування. Показник обслуговування в офіційного дилера не лише гарантує якість встановлених запчастин та роботи, але й підвищує статус автомобіля в очах наступного власника.

За словами бренд-директора Volvo в Україні Артема Ткаченка, вживаний Volvo у хорошому стані та з оновленим програмним забезпеченням можна експлуатувати протягом багатьох років. Програма від заводу-виробника продовжує життя автомобілів з пробігом, що  для власника означає вигідний продаж. «Пропонуючи нові умови обслуговування вживаних авто, ми плануємо допомогти українцям у якісному обслуговуванні та вигідному перепродажі. Глобальною ж метою є подальше оновлення українського ринку автомобілів з пробігом», – каже Ткаченко.

Окрім умов нової програми для автомобілів з пробігом, офіційні дилерські центри Volvo також надають додаткову персональну гарантію на запчастини. Якщо після діагностики на сервісі виявиться заводський дефект запчастини, на офіційному сервісі її безкоштовно замінять та виконають роботу зі встановлення. Гарантуючи якість кожної деталі, компанія Volvo Cars додатково посилює впевненість водіїв у технічній справності автомобілів завдяки програмі «Додаткова персональна гарантія на запчастини Volvo». Програма діє протягом періоду експлуатації авто одним власником, детальніше за посиланням

*Під вигодою мається на увазі надання знижки відповідного розміру від вартості робіт та запчастин, вказаних у прайс-листі. Знижка застосовується виключно на запчастини, які відносяться до груп «сервіс» та «запчастини, які зазнають природнього зносу» за класифікацією виробника. Знижка автоматично застосовується при першому зверненні власника автомобіля відповідного віку до сервісної станції дилера. Умовою збереження наданої знижки є відвідування сервісної станції щонайменше один раз на рік. При порушенні цієї умови власник автомобіля отримає найменшу можливу знижку відповідно даної програми - 10% від вартості вказаної у прайс-листі. Пропозиція діє з 01 липня 2020 року по 31 грудня 2021 року в офіційних дилерів Volvo по всій території України за виключенням тимчасово окупованих територій АР Крим та зони проведення ООС. Імпортер залишає за собою право вносити зміни до програми без попередження. Детальніше в офіційних дилерів Volvo.