Електромобіль Volvo C40 Recharge нагородили за найвищий рівень безпеки

12:05 | ТРАВЕНЬ 25 2022
Електромобіль Volvo C40 Recharge нагородили за найвищий рівень безпеки

Страховий інститут шосейної безпеки (IIHS) у США відзначив повністю електричний автомобіль Volvo C40 Recharge нагородою 2022 TOP SAFETY PICK+ (TSP+).

Volvo C40 Recharge – це перший електромобіль Volvo, що доступний виключно в електричній версії та без використання шкіри в інтер’єрі. Також він демонструє головний принцип бренду – безпеку. Водночас IIHS присуджує TSP+ автомобілям саме із найвищим рівнем безпеки. Volvo продовжує встановлювати нові стандарти у цьому напрямі, поєднуючи системи автоматичного екстреного гальмування, запобігання зіткненням, розпізнавання пішоходів і велосипедистів тощо.

C40 Recharge поєднує функціональні переваги кросовера із витонченим дизайном екстер’єру, що вирізняється низьким силуетом авто. Автомобіль оснащений інформаційно-розважальною системою із вбудованими застосунками та сервісами Google. C40 Recharge є найактуальнішим підтвердженням планів Volvo: бренд прямує до майбутнього з нульовими викидами, а Volvo Cars до 2030 року стане повністю електричною компанією. В Україні замовити електромобіль C40 можна в офіційних дилерських центрах Volvo. На сайті Volvo Car Ukraine можна попередньо створити автомобіль, який найкраще пасуватиме смаку та потребам майбутнього власника. А також обрати необхідні опції та додаткові пропозиції. Посилання на конфігуратор авто: https://www.volvocars.com/uk-ua/build/c40-electric.

«Оскільки Volvo продовжує рухатися до електрифікації, безпека залишається в основі всього, що ми робимо, — сказав Андерс Густафссон, президент і генеральний директор Volvo Car у США. — C40 Recharge, який отримав престижну нагороду IIHS Top Safety Pick Plus, підтверджує: Volvо завжди буде безпечним! Незалежно від того, яким саме двигуном оснащений автомобіль».

Головний принцип Volvo Cars — у новому Volvo кожен повинен бути максимально захищеним. Тому компанія постійно розробляє інновації щодо безпеки: обмеження швидкості в автомобілях, захист від зльоту з дороги та удосконалені сучасні системи допомоги водію (ADAS).

У 2021 модельному році Volvo став єдиним визначальним у сегменті брендом, весь модельний ряд якого отримав відзнаку IIHS TSP+.