Volvo C40 Recharge отримав п’ятизірковий рейтинг Euro NCAP за безпеку

11:05 | ТРАВЕНЬ 31 2022
Volvo C40 Recharge отримав п’ятизірковий  рейтинг Euro NCAP за безпеку

Електромобіль Volvo C40 Recharge продовжує традиції модельного ряду Volvo Cars, вкотре демонструючи головний принцип компанії – безпеку. Рейтинг доводить: автомобілі Volvo залишаються одними із найбезпечніших транспортних засобів. Чергова відзнака C40 Recharge Європейською програмою оцінки безпеки автомобілів доповнює низку попередніх нагород Volvo: усі доступні на ринку моделі Volvo отримали п’ять зірок у відповідних оцінках Euro NCAP.

C40 Recharge отримав високі результати під час тестування систем безпеки пасажирів та систем допомоги водію (ADAS). Інновації Volvo як визначального у сегменті бренду допомагають водію виявляти потенційні зіткнення та уникати їх, залишатися на своїй смузі. Вони також і захищають від зльоту з дороги.

«Volvo завжди прагне бути лідером у сфері безпеки, – сказав Малін Екхольм, керівник Центру безпеки Volvo Cars. – Ми дотримуємося суворих стандартів у всіх наших автомобілях. Незалежно від того, який Volvo ви оберете, ви та ваші близькі керуватимете одним із найбезпечніших автомобілів на ринку».

Презентований у 2021 році, C40 Recharge є другою повністю електричною моделлю Volvo Cars. Компанія прагне якнайшвидше запустити нову родину повністю електричних автомобілів. Це найбільш амбітний план щодо електрифікації в автомобільній галузі.

Volvo Cars стала першим виробником автомобілів, що зобов’язався здійснити повну електрифікацію свого модельного ряду. Компанія прагне вже до 2030 року виробляти лише електромобілі, а до 2025 року такі авто мають становити половину обсягу продажів Volvo. Відображаючи прагнення Volvo Cars бути лідером у сфері безпеки, майбутнє покоління моделей бренду встановлюватиме нові стандарти у цьому напрямі.

Volvo C40 Recharge доступний до замовлення в нашому офіційному дилерському центрі Volvo Car - Одеса. На сайті Volvo Car Ukraine є можливість попередньо створити автомобіль, який найкраще пасуватиме його власнику: https://www.volvocars.com/uk-ua/build/c40-electric.