В Україні вже стартував Volvo Road Tour!

00:08 | СЕРПЕНЬ 30 2021
В Україні вже стартував Volvo Road Tour!

Нарешті перші повністю електричні Volvo XC40 Recharge прибудуть до Одеси задля участі в цьому ексклюзивному заході.

Volvo XC40 Recharge - це електрокросовер з відмінною динамікою: повнопривідний авто з електродвигуном в 408 к.с. й з динамікою розгону от 0 до 100 км/год лише за 4,9 секунди, запас хода - до 418* км, а поповнити заряд до 80% можна лише за 40 мінут**.

Дізнатися більше

І це ще не все! Ви зможете оцінити автомобілі Volvo XC40 Recharge самостійно!

Дилерський центр Volvo Одеса анонсує проведення заходу Volvo Road Tour протягом трьох днів - 6, 7 та 8 вересня. Захід матиме дуже насичену програму та впродовж дня ви зможете насолодитись динамікою кросовера в різних дорожніх умовах: на трасі, в міському та заміському циклі й не тільки оцінити автомобіль Volvo XC40 Recharge повною мірою, але і насолодитись чудовими краєвидами Чорноморської Рив'єри.

Кількість місць для участі обмежена.

Реєстрація обов'язкова: https://winnerodesa.volvocarsdealer.com/test-drive

Будьте першими!

* Запас ходу відповідно до циклів кермування WLTP й EPA і фактичний запас ходу можуть відрізнятися. Наведені цифри є орієнтовними. Транспортний засіб чекає остаточної сертифікації.
**Швидке заряджання із постійним струмом до 150 кВт за оптимальних умов заряджання. Час заряджання залежатиме від таких факторів, як зовнішня температура, поточна температура акумулятора, модель зарядного пристрою, стани акумулятора й самого автомобіля.