Топові в США: Volvo XC90 та XC40 отримали нагороду Best Buy 2021 року від Consumer Guide Automotive

14:12 | ГРУДЕНЬ 09 2020
Топові в США: Volvo XC90 та XC40 отримали нагороду Best Buy 2021 року від Consumer Guide Automotive

Вже шостий рік поспіль Volvo XC90 премійований у США у сегменті середньорозмірних кросоверів преміум класу
Volvo XC40 вже третій рік поспіль визнається кращим преміальним компактним кросовером
Вкотре кросовери Volvo XC90 та XC40 перемогли на щорічній премії від Consumer Guide Automotive — Best Buy Awards, що проводиться у США.

Експерти Consumer Guide Automotive шостий рік поспіль обирають позашляховик XC90 у категорії «Середньорозмірний кросовер преміум класу 2021». Водночас компактний кросовер XC40 цього року вже втретє відзначили у категорії «Компактний кросовер преміум класу». В обох номінаціях ці моделі Volvo перемагають з року в рік, адже щоразу їх визнають автомобілями з найкращим співвідношенням ціни та якості у своєму класі.

Флагманський позашляховик XC90 вирізняється просторим салоном, де зручно розміститься вся родина. Елегантний скандинавський стиль підкреслює м’яку розкіш матеріалів та атмосферу, котру відчувають пасажири та водій. Цитуючи Consumer Guide: «XC90 дарує відчуття розкоші як всередині, так і ззовні. Стиль, широкий перелік сучасних технологій та систем, конкурентоспроможні ціни у своєму класі роблять його найкращим вибором серед преміальних середньорозмірних SUV».

Компактний кросовер XC40 зручний для подорожей містом та маневрувань на ділянках з вузьким проїздом. У довгих подорожах водії особливо відзначають зручні системи безпеки, багато простору для зберігання речей, як-то планшетів чи ноутбуків, а також бездротову індукційну зарядку. Із продуманим  та функціональним дизайном інтер’єру, XC40 також має вражаючий перелік функцій безпеки, комфорту та технологій, які виокремлюють кросовер у переповненому сегменті. Команда Consumer Guide підкреслила: «Авто пропонує напрочуд високий рівень розкоші, стилю та універсальної вишуканості у мініатюрній міській обгортці». 

Члени редакції Consumer Guide щороку проїжджають більше 160 000 км, ретельно оцінюючи кожну деталь та характеристику автомобіля, адже це впливає на реальний клієнтський досвід. Експерти оцінюють авто, виходячи з об'єктивних критеріїв: вартість, технології, продуктивність, комфорт, економія пального, репутація надійного авто та вартість перепродажу.

Додатково до нагороди у США, в Україні минулого тижня компактний кросовер Volvo XC40 відзначили на премії «Авто Лідер 2021» від AUTO.RIA. Перемігши 6 моделей, що взяли участь в номінації «Компактні SUV», Volvo із плагін-гібридною технологією отримав перше місце і довів першість у сегменті компактних кросоверів. 

Повний список автомобілів, що отримали нагороду Consumer Guide Automotive 2021 Best Buy Awards: за лінком. Повний список автомобілів, що перемогли на премії «Авто Лідер 2021» в Україні: за лінком.