СПЕЦІАЛЬНА ПРОПОЗИЦІЯ. Volvo XC60 Plug-in hybrid.

14:05 | ТРАВЕНЬ 05 2022
СПЕЦІАЛЬНА ПРОПОЗИЦІЯ. Volvo XC60 Plug-in hybrid.

Автомобіль став важливим засобом мобільності в поточних умовах. Нам важлива ваша безпека, саме тому Volvo пропонує спеціальні умови на придбання Volvo XC60 Plug-in hybrid у наявності від 1 793 927,50 гривень*.

Volvo XC40 plug-in hybrid був названий найкращим plug-in гібридним кросовером 2022 року в рамках всеукраїнської акції «Автомобіль року 2022».

Основні характеристики:
Запас ходу на електротязі до 53 км
AWD привод
8-ми ступінчаста АКПП Geartronic
Вбудовані служби Google
Преміальна аудіосистема Bowers & Wilkins

Завдяки вбудованим сервісам Google Maps та голосовому керуванню Google Assistant отримайте інформацію про дорожній рух в режимі реального часу та прокладений шлях, знайдіть зарядні станції, завдяки чому ви дістанетеся місця призначення з мінімальними зусиллями.

Подробиці за посиланням: https://winnerodesa.volvocarsdealer.com/model/xc60-hybrid

Спеціальна пропозиція діє до 30 червня 2022 року.


ТОВ «Віннер Одеса». Код ЄДРПОУ 32971096.
* Вказана вартість розрахована для моделі Volvo XC60 plug-in hybrid у комплектації Inscription по курсу вказаному на www.winner.ua на 05.05.2022 року та надана для ознайомлення, не є комерційною пропозицією (офертою), остаточна вартість автомобіля визначається у договорі купівлі продажу на дату його укладання. Розміщені на веб-сайті зображення можуть відрізнятися від реального автомобіля, запропонованого у салоні, а також можуть показувати опції/аксесуари, доступні за додаткову плату. Повний перелік опцій, що входить до кожної комплектації, уточнюйте в офіційного дилера "Volvo Car Одеса" - 048 734 18 01.
Пропозиція діє в офіційній дилерській мережі Вольво на всій території України, окрім АРК та зони проведення Операції об'єднаних сил з 1 травня по 30 червня 2022 року або до моменту продажу останнього автомобіля на складі в Україні, на який розповсюджується дія пропозиції (в залежності від того, що наступить раніше). Кількість авто обмежена.