Пакет оптимізації потужності Polestar з вигодою до 20%* та 14 днів випробувального періоду!

10:10 | ЖОВТЕНЬ 15 2022
Пакет оптимізації потужності Polestar з вигодою до 20%* та 14 днів випробувального періоду!

Спеціальна пропозиція*

Скористайтеся можливістю придбати пакет оптимізації потужності Polestar з вигодою до 20%* до 31 грудня 2022 року! Якщо впродовж 14 днів ви зрозумієте, що хочете повернути автомобіль до попередніх налаштувань, ви зможете зробити це в офіційному дилерському центрі Volvo.

Що таке Polestar?

Polestar - це нове покоління оптимізації ходових характеристик всього силового агрегату, результатом якої є більш скоординований та збалансований досвід водіння.

Характеристики пакету оптимізації потужності Polestar:

1. Покращення роботи двигуна.
2. Продуктивність коробки передач - автомобіль відчуватиметься більш зібраним і збалансованим під
час активних ситуацій водіння.
3. Реакція на скидання газу - обирається найкраща передача та найефективніші оберти, тим самим
зменшується турбо-лаг, що забезпечує швидшу реакцію та більшу передбачуваність автомобіля.
4. Швидкість перемикання передач - замість короткої паузи в прискоренні, коли автомобіль перемикає
передачу, він матиме доступ до більшої потужності, що зменшить цю паузу до невідчутних мілісекунд під час активного водіння.
5. Точність і фіксація перемикання передач забезпечить оптимальну передачу на поворотах, підтримуючи зчеплення шин з дорогою. Це одночасно стабілізує автомобіль і забезпечує готовність
трансмісії до прискорення на виході з повороту.

 

Перевірити можливість оптимізації: https://engineered.polestar.com/model-selector 


ТОВ «Віннер-Одеса». Код ЄДРПОУ 32971096. Вольво.Полстар.
*Пропозиція діє в офіційному дилерському центрі Volvo Car-Одеса та розповсюджується на пакет оптимізації Polestar, що являє собою програмне забезпечення для оптимізації технічних характеристик визначених автомобілів Volvo. Кількість пакетів оптимізації обмежена. Термін дії пропозиції: з 15 жовтня по 31 грудня 2022 року або до моменту продажу останнього пакету оптимізації на складі в Україні, на який розповсюджується дія пропозиції (в залежності від того, що наступить раніше). Під вигідною ціною мається на увазі зниження вартості програмного забезпечення Polestar у порівнянні із регулярною вартістю. Під безкоштовним випробувальним періодом мається на увазі можливість повернути назад грошову суму, яка була витрачена на придбання пакету оптимізації потужності автомобіля Polestar, та повернення налаштувань автомобіля до попередніх налаштувань. Пропозиція надана для ознайомлення, не є комерційною пропозицією (офертою), остаточна вартість програмного забезпечення визначається у видатковій накладній.