Новий електрокар Volvo C40 Recharge

23:03 | БЕРЕЗЕНЬ 03 2021
Новий електрокар Volvo C40 Recharge

Майбутнє Volvo Cars за електромобілями, і Volvo C40 Recharge є черговим свідченням того, що компанія прямує до майбутнього без викидів СО2.

C40 Recharge володіє всіма перевагами кросовера, але має нижчий і плавніший силует. Він створений на платформі CMA і є першою моделлю в історії Volvo, розробленою виключно як електромобіль.

Одразу за XC40 Recharge, а тепер і C40 Recharge, найближчими роками Volvo Cars випустить ще декілька повністю електричних авто. Вже до 2025 року, згідно з планом компанії, 50% від її глобальних продажів припаде на електрокари, інші 50% — на гібриди. До 2030 року кожен автомобіль Volvo, що продається, має бути повністю електричним.

«C40 Recharge втілює майбутнє Volvo і показує, чого ми прагнемо, – коментує Хенрік Грін, технічний директор. – Він повністю електричний, пропонується лише онлайн зі зручним сервіс-пакетом і доступний для швидкої доставки. Придбання нового Volvo ще ніколи не було таким привабливим».

C40 Recharge вирізняється яскравим дизайном задньої частини, гармонійно поєднаною з похилою лінією даху. Силует передньої частини демонструє характер нових електричних Volvo і має фари з ультрасучасною піксельною технологією.

Салон C40 Recharge пропонує високу посадку, яку обирає більшість власників Volvo. Електромобілі доступні у багатьох кольорах і з різними варіантами оздоблення, ексклюзивними для цієї моделі. Також це перша модель Volvo, де повністю відсутня шкіра.

Як і XС40 Recharge, C40 Recharge поставляється з однією з кращих на ринку інформаційно-розважальних систем, розробленою спільно з Google і побудованою на операційній системі Android. Система пропонує споживачам вбудовані застосунки та сервіси Google, такі як Google Maps, Google Assistant і Google Play Store*.

Безлімітні дані забезпечують чудовий зв'язок, а програмне забезпечення C40 Recharge буде оновлюватися у бездротовий спосіб. Автомобіль продовжуватиме оновлюватися впродовж усього часу експлуатації.

Силова установка складається з двох електродвигунів – на передній та задній осі. Вони живляться від акумулятора ємністю 78 кВт·г. Зарядити батарею з 0 до 80% швидкою зарядкою можна приблизно за 40 хвилин*. Очікуваний запас ходу на одному повному заряді акумуляторів складе близько 420 км*. З часом показник покращуватиметься за допомогою онлайн оновлення програмного забезпечення.

Придбавши новий C40 Recharge, клієнти Volvo отримають зручний сервісний пакет, із послугами з техобслуговування, гарантії, допомоги на дорозі, а також страхування та варіанти зарядки вдома*.

Виробництво Volvo C40 Recharge почнеться восени на заводі Volvo Cars у Генті, Бельгія, паралельно з XС40 Recharge.

Примітки для редакторів

  • Описані функції можуть бути опціональними. Технічні специфікації і конкретні пропозиції для клієнтів можуть відрізнятися в різних країнах або (тимчасово) не бути доступними на окремих ринках.
  • Час зарядки акумуляторів залежить від таких факторів, як температура повітря на вулиці, температура акумулятора, тип зарядного устаткування, стан акумулятора, стан автомобіля.
  • Пробіг на одному заряді вказаний для нового автомобіля відповідно до випробувань в реалістичному їздовому циклі WLTP в контрольованих умовах. У реальних умовах пробіг може відрізнятися. Показник заснований на попередньому розрахунку. Процес офіційної сертифікації ще не завершений.